Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Vandaag-in-de-aanbieding.nl

Vandaag-in-de-aanbieding.nl verzamelt dagelijks de beste online dagaanbiedingen. Je vindt hier de meest actuele, leuke en handige producten tegen een lage prijs! Wij geven u een overzicht van de beste producten!

Op deze website vind je de beste en meest actuele dagaanbiedingen. Deze dagaanbieders bieden dagelijks een willekeurig artikel of dienst aan voor een lage prijs. De meeste aanbiedingen zijn slechts 24 uur geldig of zolang de voorraad strekt.

Vandaag-in-de-aanbieding.nl is niet verantwoordelijk voor enige schade voortkomend uit het aanschaffen, bieden of kopen van een product of dienst of evenement. Vandaag-in-de-aanbieding.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld door welke partij dan ook voor het niet juist aanbieden van de prijs, het artikel, de dienst of het evenement / vakantie / uitje. Dit is puur de verantwoordelijkheid van de aanbieder en niet van Vandaag-in-de-aanbieding.nl.
Vandaag in de aanbieding is niet verantwoordelijk voor levering, afhandeling of verwerking van de getoonde producten. Bij niet leveren, onjuist leveren, retour-zenden of welk probleem dan ook met uw product, moet u contact opnemen met de aanbieder van het betreffende product, op de website van betreffende aanbieder.

Op het moment dat u op de knop “NU KOPEN”, getoond naast of onder de productomschrijving op deze website, klikt wordt u doorverwezen naar de website van de aanbieder van het product of dienst. Op de website van de aanbieder kunt u vervolgens het betreffende product kopen of afnemen, volgens het proces geldend op die website. Vandaag-in-de-aanbieding neemt geen enkele verantwoording voor niet leveren, onjuist leveren, onjuist afrekenen, retour-zenden, retour-betalingen of welk probleem dan ook met uw product of dienst welke u wenst aan te kopen of aangekocht heeft via die aanbieder van het product.

Vandaag-in-de-aanbieding.nl verkoopt zelf geen enkel product of dienst, u wordt enkel doorverwezen naar de aanbieder van de aanbieding getoond op deze website.

Vandaag-in-de-aanbieding.nl laat alleen via scripts alle aanbiedingen zien welke door een aanbieder worden aangeboden op het moment dat het script geladen wordt, ofwel op het moment dat de webpagina op uw scherm zichtbaar gemaakt wordt. Vandaag-in-de-aanbieding.nl kan niet zien of het product of dienst ook daadwerkelijk voorradig is, beschikbaar is en nog in de aanbieding is.
De aanbiedingen worden automatisch geladen vanuit de productfeed van de aanbieder, en derhalve is vandaag-in-de-aanbieding.nl niet verantwoordelijk voor prijsfouten, afbeeldingsfouten, productomschrijvingsfouten, of welke fout dan ook getoond van het product of de dienst. Wij proberen de aanbiedingen zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat sommige aanbiedingen verlopen zijn maar toch nog zichtbaar zijn op deze pagina. De gegevens worden meerdere keren per uur bijgewerkt, 24 uur per dag 7 dagen in de week via automatische scripts.

Voor vragen kunt u op de contact-pagina kijken.