Veelgestelde vragen

FAQ: Frequently Asked Questions / Veel gestelde vragen:

Wat is vandaag-in-de-aanbieding.nl voor een website?

Verschillende websites bieden een dagelijkse aanbieding aan. Vandaag-in-de-aanbieding.nl is een website die een up-to-date overzicht biedt van alle dagelijkse aanbiedingen voor Nederland. Vanaf nu hoeft u maar één website te onthouden om op de hoogte te blijven van de laatste dagaanbiedingen: www.vandaag-in-de-aanbieding.nl

Welke aanbiedingen vind ik hier?

Vandaag-in-de-aanbieding.nl bied op dit moment aanbiedingen aan van alle aanbieders die in de linkerkolom staan genoemd. Als er nieuwe aanbieders bijkomen of aanbieders verdwijnen, zal ook die lijst aangepast worden en derhalve is dat dus de meest actuele lijst van aanbieders. Alle aanbieders hebben een dag-aanbieding of een dagelijkse actie op een of meerdere producten. Deze kunt u dus allemaal terugvinden op deze site.

Wanneer zijn er nieuwe aanbiedingen?

Iedere aanbieder hanteert een eigen tijdstip waarop er een nieuwe aanbieding verschijnt. Sommige websites hebben iedere nacht om 0.00 uur een nieuwe aanbieding. Andere websites bieden iedere ochtend een nieuwe aanbieding. Ook ’s middags rond 12.00 uur zijn er weer nieuwe aanbiedingen.

De aanbieding is uitverkocht. En nu?

Iedere aanbieding is hooguit 1 dag of 1 periode beschikbaar tegen de getoonde actieprijs. Je hebt dus meestal maar 24 uur de tijd om gebruik te maken van de aanbieding. Natuurlijk kan het zijn dat het product al eerder is uitverkocht. Dit is een zaak van de aanbieder en daar kan vandaag-in-de-aanbieding.nl dus helaas niets aan doen.

Hoeveel stuks mag ik bestellen?

Inclusief verzendkosten en BTW?

Hoe kan ik de aanbieding betalen?

De betaalmogelijkheden verschillen per website. Bij de meeste websites kun je betalen via iDEAL en creditcard. Kijk voor meer informatie over de betaal-mogelijkheden op de infopagina van de desbetreffende dagaanbieder.

Wie handelt mijn bestelling af?

Uw bestelling wordt afgehandeld door de aanbieder van het product. Als u op deze website (vandaag-in-de-aanbieding.nl) op de knop “nu kopen” klikt, dan wordt u doorverwezen naar de website van de aanbieder. Vanaf daar kunt u uw bestelling plaatsen en afrekenen. Die aanbieder is volledig verantwoordelijk voor de levering en afhandeling van uw bestelling.

Vandaag-in-de-aanbieding verkoopt zelf geen producten of diensten.

U wordt enkel doorverwezen naar de aanbieders en derhalve heeft vandaag-in-de-aanbieding geen enkele verantwoordelijkheid in welke vorm dan ook. Voor aanvullende uitleg kunt u onze algemene voorwaarden lezen op deze pagina.

Waar kan ik terecht met klachten, retourzendingen en andere vragen over mijn product of bestelling ?

Uw bestelling wordt afgehandeld door de aanbieder van het product. Derhalve is de aanbieder van het product, en dus de website / webshop alwaar u het product daadwerkelijk heeft besteld en betaald, verantwoordelijk voor de afhandeling van klachten, vragen en nazorg van uw bestelling. Elke aanbieder heeft zijn eigen retour-policy, niet-goed-geld-terug policy en verzendmethoden.

Check uw email na een bestelling

Altijd nadat u een bestelling geplaatst heeft bij een van de webwinkels vermeldt op deze website, ontvangt u een bevestiging van uw bestelling ,van de webshop waar u het product heeft aangeschaft. 

Wij sturen u geen bevestigingsmail. Wij verkopen zelf geen producten.